уторак, 28. јул 2015.

Multi-Gyn

Prvi julski status započinjem Multi-Gyn proizvodima.Zaista su me prijatno iznenadili.Ovom prilikom u pitanju su dva proizvoda.Intimna pena za kupanje od 100 ml i vlažne maramice u pakovanju od 12 komada.
Maramice sam već potrošila i moram reći da su fantastične.Meke su,prijatne,blagog mirisa.Dobro čiste,neguju,otklanjaju polni sebum,osvežavaju i pomažu u sprečavanju iritacija intimne zone prilikom depilacije.Za njih imam baš sve preporuke.Mogu se koristiti na poslu,putovanjima i  u avionu.
Odlažu se čak i u toaletu,jer su biorazgradive.
Najveća mana im je što se prodaju samo uz penu ili neki drugi Multi-Gyn proizvod,a najbolje bi bilo kada bi se mogle prodavati posebno i to u gratis pakovanjima 1+1.
Multy-Gyn penu još uvek koristim.Trošila sam je jedno 5-6 puta.Blaga je,nešto teže se istiskuje iz pumpice i nisam primetila neko njeno posebno dejstvo.Ona zaista prija,osvežava i čisti.Ali maramice su za mene imale znatno bolji,efikasniji i brži efekat.
Kada bih uporedila dejstvo ove pene sa nekim drugim intimnim preparatima,a nisam ih baš puno koristila,prednost bih dala sigurno nečemu drugom.
Na primer,Carefree Aloe vera gelu za negu intimne zone.
Ipak, ću svoje lično mišljenje sačuvati za kasnije,kada se budem bolje uverila u dejstvo ove pene.
Čitateljkama dajem sve preporuke za korišćenje ova dva proizvoda,jer smatram da se svakako neće prevariti.
Oba ova proizvoda na naše tržište stižu iz Holandije,pa je zato i njihova cena visoka za naše uslove.
Ali se takođe,mogu i osvojiti na sajtu i intimnom blogu Mullti-Gyn-a,kako se to i meni desilo.
Čitateljke na tim sajtovima,mogu poručiti i svoje uzorke ovog proizvoda i posavetovati se sa ginekologom o svojim intimnim problemima.
Multi-Gyn intimne maramice i gel za pranje

Нема коментара:

Постави коментар